Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
De asperge is een veelzijdige delicatesse en wordt reeds jaren in de klassieke keuken verwerkt.
Tijdens deze workshop krijg je enkele nieuwe recepten voorgeschoteld door chef Pieter-Jan Lint.
Weg van room en boter krijg je heel wat tricks en tips om deze groente op plantaardige wijze tot een hoger niveau te tillen.
A la ‘Flamende’, met kokosroom, gebakken, als Flan, rauw gemarineerd, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Na een korte inleiding worden enkele eenvoudige technieken gedemonstreerd, vervolgens gaan we samen aan de slag. Je krijgt uitgebreide tips & tricks bij de ingrediënten en er kan gespeeld worden met smaken en texturen. Nadien worden alle gerechten uitgebreid geproefd.

Bij de workshop hoort ook een receptenboekje alsook alle nodige materiaal & onze professionele begeleiding.

Creativiteit, duurzaamheid & passie, staat onze keuken voor. Het plantaardige verhaal kent alleen maar voordelen, zowel naar gezondheid, ecologische voetafdruk, co2 uitstoot, kwaliteit van de bodem en ga zo maar even door. (h)Eerlijke producten met bovenal de nodige dosis rock & roll.

Deze workshop wordt gegeven door Pieter-Jan Lint

Meer info op www.pieterjanlint.com  of  https://www.facebook.com/intuitivecooking/

Prijs: 92 euro, inclusief drank en receptenboekje.

Credit van de foto @ Lies Praet 😉

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.