Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

In onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.

Opgelet, we maken gebruik van eenvoudig verkrijgbare wijnen, die je o.a. in de verschillende grootwarenhuizen vindt en waar je dus niet noodzakelijk voor naar een speciaalzaak moet hollen of het internet dient uit te pluizen. Ondertussen proberen we ook de drempel te verlagen van de wijnwinkels uit de omgeving, want onbekend is onbemind.

De basiscursus gaat door op donderdag 14 oktober van 19 tot 22 uur in ‘Kookateljee Zjatte & Taloere’ aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 60 te Mechelen.

Deelname kost 35 euro per persoon.

 

Inschrijven doe je zoals steeds door een mailtje te sturen aan info@popwinesandspirits.be en onmiddellijk 35 euro per persoon te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802.