Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Wat houdt deze workshop in?

Ik(Laura Canjels) geef eerst en vooral een korte intro over mijn eigen verhaal om dan over te gaan naar wat vegetarisch eten precies is, waarom je vaker zou moeten opteren voor veggie en wat de effecten ervan zijn op het milieu. Na het korte theoretisch gedeelte, gaan we aan de slag met ons veggie menu.

Vragen kunnen gedurende de hele workshop gesteld worden en tips en tricks om gemakkelijk vegetariƫr te worden zullen uitgebreid gegegeven worden.

Het menu bestaat uit een veggie hapje, gevolgd door een lekker voor- en hoofdgerecht met als afsluiter een heerlijk nagerechtje.

Kostprijs

65 euro / inclusief mocktail en glaasje wijn tijdens het eten / koffie en infusie thee bij dessert

  • Workshops gaan steeds door met een minimum aantal deelnemers van tien personen

 

Anno 2020 worden we ons steeds meer bewust van de effecten van global warming.

Mensen ondernemen actie en dat is goed!

Vegetarisme is daarom al lang geen geitenwollensokkenterm meer, maar het wordt net positief aangemoedigd om meer met het milieu bezig te zijn en vooral met het welzijn van dieren.

Steeds meer mensen gaan vegetarisch leven of proberen al enkele keren per week geen vlees of vis te eten. In deze workshop gaan we creatief aan de slag met vegetarische gerechten zodat het zelfs voor de meest fervente carnivoor niet opvalt dat het zonder vlees of vis kan!

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.