Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
De Indische keuken met Bushra. Geboren en getogen hier, in het prachtige België, maar haar roots (en smaakpapillen) liggen in het Oosten.
Haar moeder heeft haar passie voor koken en experimenteren in de keuken doorgegeven aan haar.  Met liefde en geduld legde ze haar het gebruik van de verschillende kruiden uit: vurige rode chili, pittige komijn, zachte kurkuma, de helende krachten van gember…..
Dit alles wordt samengebracht in gerechten die effectieve smaakbommen zijn, Uw hart warmt onmiddellijk op bij elke hap. Onze keuken is het hart van ons huis, waar we ´s avonds allemaal samenkomen om de voorbije dag te bespreken. Een tafel vol met warme, dampende schalen die de geur van liefde en comfort verspreiden.
Haar mama vulde altijd de borden aan tafel en dit blijft een traditie in ons gezin die we nooit meer loslaten. Graag zou ik u willen begeleiden in uw ontdekkingsreis doorheen de Indische keuken. Komt u mee???
Deelnameprijs 59euro/pers (glaasje cava bij inbegrepen)
De workshop gaat pas door vanaf 8 inschrijvingen.

Bestel hier je tickets

2 van 12 beschikbaar Ticket Gelieve binnen de week na inschrijving het bedrag te storten op volgend rekeningnummer: BE16 0017 9796 0674 met vermelding van uw naam en workshop. Uw reservering is pas geldig na betaling.
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar: