Laden Evenementen

Tijdens de workshop fermenteren voor beginners leer je de basisprincipes van deze eeuwenoude bewaartechniek.

We gaan groenten fermenteren, kombucha brouwen, salsa maken, … en dit terwijl we proeven van gefermenteerde hapjes en drankjes.

We gaan het hebben over melkzuurfermentatie, de verschillende fermentatietechnieken, en hoe je dagelijks een gezonde portie probiotica op je bord kan toveren.

Deze workshop wordt gegeven door Eline van de Bruisfabrikk

Na deze workshop ben je in staat zelf thuis aan de slag te gaan en volop te experimenteren.
Zelf mee te nemen: 4 propere bokalen of weckpotten met deksel.

Deelnameprijs per persoon: 55 euro

De workshop gaat pas door vanaf 5 personen

Bestel hier je tickets

Uitverkocht! Fermenteren voor beginners Gelieve binnen de week na inschrijving het bedrag te storten op volgend rekeningnummer: BE16 0017 9796 0674 met vermelding van uw naam en workshop. Uw reservering is pas geldig na betaling. Gelieve ter bevestiging een mailtje door te sturen met uw telefoonnummer naar mieke@kookateljee.be