Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Come Back van de échte sauzen.

Traditionele sauzen wisten zich de jongste jaren te vermommen als schuimpjes, wolkjes, crèmes en vegen op je bord.
In toonaangevende restaurants kan je echter merken dat de authentieke hemelse sauzen intussen aan een come back bezig zijn.

Smakelijke sauzen zijn gebaseerd op eenvoudige, authentieke producten waar ze ook hun onvergelijkbare rijke smaak aan danken.

Zo vormen visgraten, garnalen of mosselkooknat de ideale basis voor geurige vissauzen. En met lamskoteletjes, look en tijm maak je heerlijke lamsjus.
Terwijl het karkas van duif, wat sjalot en Port super zijn om een rijke donkere gevogeltesaus te prepareren.

In mijn beide kookworkshops Sauzen voor Visen Sauzen voor Vleeskom je de know-how te weten over het bereiden van delicate sauzen voor visgerechten, maar ook van rijke, glanzende sauzen bij vlees of gevogelte.

Kookworkshop Sauzen voor Vis – € 49- per persoon

Kookworkshop Sauzen voor Vlees – € 49- per persoon

Inschrijven voor beide workshops – € 45- per persoon / workshop

We maken per workshop  vier tot vijf sauzen bij respectieve bijhorende vis of vleesbereidingen.

Komen aan bod bij vis

Béarnaise met kruiden

Riesling witte wijnsaus

Américaine of kreeftsaus …

 

 

Dat levert een degustatiemenu met diverse  smaken en aroma’s op.

 

Uitgeprinte recepten van de diverse preparaties krijgt u mee naar huis.
Een paar goed sluitende potjes kunnen mogelijk van pas komen.

 

Walter Larivière heeft als kok gewerkt voor de meeste fabrikanten van huishoudelijke kookapparatuur, in het bijzonder voor het Zwitserse VZUG wat wellicht de meest performante ovens, combi-ovens en inductie-kookvelden voor de huishoudelijke keuken aanbiedt.

 

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.