Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Wanneer één van de belangrijkste sportevenementen van het jaar een ronde is door het Walhalla van de wijn, dan zijn wij er natuurlijk graag bij om via een thema-avond, jullie in staat de stellen de tour ‘wijngewijs’ te volgen. Aan de hand van het parcours van de ronde van Frankrijk, proeven en bespreken we de…
Meer wetenIedereen heeft toch al confituur of chutney gemaakt!?! Niet? Zelfs nog niet gehoord van de term "Chutney"? Of heb je al beperkte ervaring, maar wil je meer inspiratie opdoen? Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om confituur, chutney en pickles te maken. Of je nu een ervaren thuiskok bent of pas begint…
Meer wetenSummertime! Lange warme dagen en zwoele zomeravonden. Een periode om te genieten en waar we liever geen uren in de keuken staan. Ik leer jullie graag de kneepjes van het vak om een heerlijke maaltijdsalade en bijhorende dressing op ons bord te toveren. Op ons menu: verschillende salades en hun dressing, mediterraans brood, een fris…
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Aziatische/Maleisische keuken. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct met typische kruiden. Deze tapasworkshop laat zien hoe divers de smaak en texturen van deze keuken kunnen zijn. Er zullen een aantal moderne wendingen worden gegeven aan traditionele recepten en…
Meer wetenGoed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! We helpen je de handigste en lekkerste kookadviezen bij te brengen! We leren je graag een paar basiskooktechnieken. In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees/vis, groenten. Ideaal voor beginners, alleenstaanden, studenten die…
Meer wetenEen lekker soepje smaakt altijd en misstaat ook zeker niet op elk menu. Wij vinden het zelfs een goed idee om altijd soep te serveren omwille van de vitaminen. Van een amuse glaasje tot een voedzame volwaardige maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! In deze workshop wagen we ons aan de basis…
Meer wetenWe kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Maleisische Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier. In deze workshop, proberen we enkele bieren uit om de…
Meer wetenOosterse 3 gangen menu We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, distinct en fragiel. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden en…
Meer wetenKom privé dineren vanaf 2 mei in ons gezellig pop-up huiskamerrestaurant kookateljee Zjatte&Taloere met jullie bubbel van 6 tot 12 personen. Wij koken voor jullie gastronomisch, volledig op aanvraag ! Ook andere wereldkeukens zoals Indisch, Italiaans, Brazilaans, Marrokaans, Maleisisch, enz… Een kaas/paté en wijnavond behoort ook tot de mogelijkheden. Gezellig samen met jullie bubbel vrienden, familie of collega’s. Voor verdere…
Meer weten