Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vegan Chef Pieter-Jan Lint leert jou tijdens deze workshop enkele leuke en creatieve gerechtjes maken waar je makkelijk een tafel mee vult.

We werken rond seizoensproducten dus verwacht je aan voorjaarsgroentjes, frisse topjes, asperges, jonge bietjes en rabarber.
Zoals gewoonlijk focussen we ons zowel op smaak, presentatie als techniek.

Creatief aan de slag met eenvoudige ingrediënten om jouw tafelgenoten te verrassen met dat tikkeltje meer.

Na een korte inleiding worden enkele eenvoudige technieken gedemonstreerd, vervolgens gaan we samen aan de slag. Je krijgt uitgebreide tips & tricks bij de ingrediënten en er kan gespeeld worden met smaken en texturen. Nadien worden alle gerechten uitgebreid geproefd.

Bij de workshop hoort ook een receptenboekje alsook alle nodige materiaal & onze professionele begeleiding.

Creativiteit, duurzaamheid & passie, staat onze keuken voor. Het plantaardige verhaal kent alleen maar voordelen, zowel naar gezondheid, ecologische voetafdruk, co2 uitstoot, kwaliteit van de bodem en ga zo maar even door. (h)Eerlijke producten met bovenal de nodige dosis rock & roll.

Deze workshop wordt gegeven door Pieter-Jan Lint

Meer info op www.pieterjanlint.com  of  https://www.facebook.com/intuitivecooking/

Prijs: 89 euro, inclusief drank en receptenboekje.

Credit van de foto @ Lies Praet 😉

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.