
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Beste foodies, Jullie kunnen een privé workshop aanvragen met jullie gezin + knuffelcontact vanaf (half februari ?) minimum 6 personen Samen gezellig kokkerellen en de klaargemaakte gerechten meenemen naar huis. (Zodra de coranamaatregelen versoepelen mogen jullie ook ter plaatse de gerechtjes consumeren met een glaasje wijn) Thema's Italiaans, Indisch, Maleisisch, Vegan, Vegetarisch, BBQ, Marokkaans, funcooking, enz... Voor verdere…
Meer wetenKom privé dineren in ons gezellig pop-up huiskamerrestaurant kookateljee Zjatte&Taloere met jullie bubbel van 6 tot 10 personen. Wij koken voor jullie, volledig op aanvraag met aandacht helemaal voor jullie zelf ! Ook andere wereldkeukens zoals Indisch, Italiaans, Brazilaans, Marrokaans, Maleisisch, enz... Een kaas/paté en wijnavond behoort ook tot de mogelijkheden gezellig samen met jullie bubbel vrienden, familie…
Meer wetenWinterse comfort food ! Eén van de allerlekkerste gerechten uit onze Vlaamse keuken ! Op grootmoeders wijze balletjes in tomatensaus geserveerd met een smeuïge aardappelpuree. Puree in prijs inbegrepen (apart verpakt) 15 euro/persoon
Meer wetenDe crème de la crème van de desserten is nog altijd de chocomousse !!! Zacht van smaak en gemaakt op mijn (Omieke) wijze 🙂 Afhaal Prijs: 4 euro/pers
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleisische en Portugese invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek en distinct. Elk gerecht bevat ontzettende kruiden zoals steranijs, kaneelstokjes en kruidnagels. Tomaten, verschillende paprika’s (rood, oranje, groen), ajuin & gestoomde Jasmijn rijst…
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleisische en Portugese invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct. Elk gerecht bevat ontzettende kruiden zoals steranijs, kaneelstokjes en kruidnagels. Authentieke Peranakan Lemak Udang Nanas Tomaten, ananas, verschillende specerijen & gestoomde…
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleisische en Portugese invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct. Elk gerecht bevat ontzettende kruiden zoals steranijs, kaneelstokjes en kruidnagels. Authentieke Peranakan Lemak Udang Nanas Tomaten, ananas, verschillende specerijen & gestoomde…
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleisische en Portugese invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct. Elk gerecht bevat ontzettende kruiden zoals steranijs, kaneelstokjes en kruidnagels. Tomaten, verschillende paprika’s (rood, oranje, groen), ajuin & gestoomde Jasmijn…
Meer wetenOsso buco is een echte klassieker uit Milaan met kalfsschenkel. Het wordt vaak geserveerd met risotto met saffraan. Echt winters comfort food! Alhoewel iedereen het gerecht kent met tomaat, werd het oorspronkelijk zonder tomaten bereid. Osso buco is ietwat foutief geschreven Italiaans waar een ‘buco’ een holte betekent en een ‘osso’ staat voor beenderen. Er wordt…
Meer weten