- Dit event is voorbij.
De keuken van de toekomst
13 juni 2018 van 18:30 tot 22:30
| Prijs te vinden in de omschrijvingPlantaardige gastronomie door Chef Pieter-Jan Lint
Tijdens een 4-uur durende beleving laten we jou de hedendaagse plantaardige keuken ervaren.
Creatief aan de slag met eenvoudige ingrediënten om jouw tafelgenoten te verrassen met dat tikkeltje meer.
Na een korte inleiding worden enkele eenvoudige technieken gedemonstreerd, vervolgens gaan we samen aan de slag. Je krijgt uitgebreide tips & tricks bij de ingrediënten en er kan gespeeld worden met smaken en texturen. Nadien worden alle gerechten uitgebreid geproefd in de vorm van een menu.
Bij de workshop hoort ook een receptenboekje alsook alle nodige materiaal & onze professionele begeleiding.
Creativiteit, duurzaamheid & passie, staat onze keuken voor. Het plantaardige verhaal kent alleen maar voordelen, zowel naar gezondheid, ecologische voetafdruk, co2 uitstoot, kwaliteit van de bodem en ga zo maar even door. (h)Eerlijke producten met bovenal de nodige dosis rock & roll.
Deze workshop wordt gegeven door Pieter-Jan Lint
Meer info op www.pieterjanlint.com of https://www.facebook.com/intuitivecooking/
Prijs: 85 euro 4-gangendiner, inclusief drank en receptenboekje.