- Dit event is voorbij.
Kookworkshop: Italiaanse klassiekers: Ossobuco met risotto – Pasta Carbonara – Tiramisu
7 februari 2023 van 19:00 tot 22:30
| Prijs te vinden in de omschrijving Ossobuco (ook: osso buco) is een Italiaans vleesgerecht.
Ossobuco kent zijn oorsprong in Milaan.
De basis van ossobuco zijn kalfschenkels. De schenkels worden met onder meer uien, wortel en selder gestoofd.
In het traditionele Milanese recept worden geen tomaten verwerkt.
Deze recepten met tomaat zouden formeel niet “alla milanese” genoemd moeten worden.
Het gerecht wordt afgemaakt met gremolata.
Doorgaans wordt ossobuco met risotto geserveerd.
Pasta Carbonara komt van origine uit Lazio, maar staat standaard op de kaart bij veel restaurants in heel Italië.
Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi
Deelnameprijs: 67 euro per persoon
extra wijn 5€/glas
Deze workshop gaat door vanaf 6 personen
Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.