
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
De meeste mensen hebben thuis een tajine, maar weten niet hoe ze er mee moeten koken. Leer de Marokkaanse keuken kennen, de geuren, kleuren en de zuiderse smaken. Alles over de basisprincipes van de Marokkaanse keuken. Hoe werken met een Tajine en welke geschikt zijn voor gebruik of decoratie. Na de workshop schuiven we aan de…
Meer wetenSamen met Kathy gaan we weer op reis. Deze keer trekken we naar Brazilië, het land waar de zon altijd schijnt, het land van de samba en de cachaça. Op ons kleurrijk en goedgevuld buffet gaan we voor Braziliaanse klassiekers zoals Feijoada, de niet te versmaden Pão de Queijo, gevulde pastéis, Moqueca de Camarao en nog…
Meer wetenBenieuwd hoe je een heerlijk menu op tafel kunt toveren zonder het gebruik van dierlijke voedingsmiddelen? Schrijf jullie dan snel in voor de VEGAN workshop! Op het menu: een hapje, soep, voorgerecht, stoofschotel en dessert. Na de workshop schuiven we aan de grote tafel om de bereiden gerechten te nuttigen en rustig na te praten.…
Meer weten3 culturen. 2 potten. 1 middag vol smaak, traditie en ambacht. Zin om deze zomer iets te maken dat bruist van smaak, goed is voor je buik en er bovendien prachtig uitziet op je barbecuetafel? Schrijf je dan in voor deze ambachtelijke workshop, waarin we samen de wereld van gefermenteerde groenten verkennen – van zachte…
Meer wetenNiks zo gezellig dan heerlijke tapas delen met je vrienden. En pinxto, dat is een brood tapa die hun oorsprong vindt in Noord-Spanje, meestal gepresenteerd met een prikker (pinxtos) Tijdens deze workshop toveren we onze keuken om tot een hippe tapasbar en brengen we de zuiderse zon naar ons kookateljee. We bereiden klassiekers, maar ook wat…
Meer wetenHeb je wel eens door de Maleisische straten gewandeld en geproefd van het overheerlijke Maleisische straatvoedsel? Van de aromatische nasi lemak tot de hartige Bakuteh, Carolyn Lee, onze chef-kok, neemt je mee terug naar de tijd dat je door de straten van Kuala Lumpur liep, naar de charmante hoekjes van Penang, en ervaart de rijke…
Meer wetenBen je enthousiast om speciale wijnen te proberen die de umami of verschillende kruidige smaken in Maleisische gerechten accentueren? Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier of…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenKom privé dineren vanaf 2 mei in ons gezellig pop-up huiskamerrestaurant kookateljee Zjatte&Taloere met jullie bubbel van 6 tot 12 personen. Wij koken voor jullie gastronomisch, volledig op aanvraag ! Ook andere wereldkeukens zoals Indisch, Italiaans, Brazilaans, Marrokaans, Maleisisch, enz… Een kaas/paté en wijnavond behoort ook tot de mogelijkheden. Gezellig samen met jullie bubbel vrienden, familie of collega’s. Voor verdere…
Meer weten