
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden. hapje voorgerecht hoofdgerecht thee/koffie Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om…
Meer wetenPasta fresca: in een lente thema: lange verse deegwaren leren maken met lekkere sauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 67 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 6 personen
Meer wetenIn onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer wetenIn onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer wetenAl gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melgazenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een…
Meer wetenWat doe jij om te ontspannen na een hectische werkdag? Wist je dat je je maaltijd kan inzetten als ultiem rustmoment? Elise en Mieke nemen je mee doorheen een bijzondere eetbeleving waarbij verlangzamen centraal staat. We zetten de tijd even stil en serveren je 3 gangen (voor- hoofd- en nagerecht) waarbij elk gerecht op een…
Meer wetenVan de ‘coronabreak’ hebben we gebruik gemaakt om de ‘Voortgezette cursus’volledig te vernieuwen en te optimaliseren. We durven gerust stellen dat we er in geslaagd zijn om er een cursus van te maken, die volledig zal voldoen aan de verwachtingen van de deelnemers. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van de lessen…
Meer wetenWeet je nog … een wandeling met een klein groepje en voor onderweg een flesje in de rugzak, of halverwege de wandeling een picknick met een heerlijk wijntje erbij, ja de Covid-periode, dat waren nog eens tijden … Ook in betere tijden blijven deze ‘outdoor’-activiteiten leuk. Nu de lente is aangebroken kunnen we deze thema-avond…
Meer wetenAangezien onze Remco dit jaar de roze trui zal trachten naar België te brengen, moeten wij voorbereid zijn om hem gedurende de Giro d’Italia te volgen. Net zoals de jaarlijkse thema-avond Tour de France, gaan we hier het parcours van de ronde van Italië volgen en proeven we de wijnen van de gebieden die we…
Meer wetenGoed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! We helpen je de handigste en lekkerste kookadviezen bij te brengen! We leren je graag een paar basiskooktechnieken. In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees/vis, groenten. Ideaal voor beginners, alleenstaanden, studenten die…
Meer weten