
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
De Spaanse thema-avond wordt nu uitgebreid naar 2 avonden waarvoor je telkens apart kan inschrijven. Spanje is als wijnland al lang niet meer beperkt tot Cava en Rioja. Niet dat er ook daar mooie pareltjes te vinden zijn en dat we die niet aan bod zouden laten komen, maar op de beide avonden gaan we…
Meer wetenWorkshop ‘Pottenkijken bij Rouchan’: recepten uit de Koerdische keuken Rouchan leerde koken van haar oma, een uitstekende kok die veel gevraagd werd voor feestmaaltijden in Noord-Syrië, soms tot 300 personen. Vandaag wil ze haar recepten delen met de wereld. Daarom bundelde ze die in een kookboek met 84 heerlijke gerechten. Heb jij zin om deze…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenDe Spaanse thema-avond wordt nu uitgebreid naar 2 avonden waarvoor je telkens apart kan inschrijven. Spanje is als wijnland al lang niet meer beperkt tot Cava en Rioja. Niet dat er ook daar mooie pareltjes te vinden zijn en dat we die niet aan bod zouden laten komen, maar op de beide avonden gaan we…
Meer wetenBenieuwd hoe je een heerlijk menu op tafel kunt toveren zonder het gebruik van dierlijke voedingsmiddelen? Schrijf jullie dan snel in voor de VEGAN workshop! Op het menu: een hapje, soep, voorgerecht, stoofschotel en dessert. Na de workshop schuiven we aan de grote tafel om de bereiden gerechten te nuttigen en rustig na te praten.…
Meer wetenOp 15 oktober wordt traditioneel het wildseizoen geopend en bij deze lekkernijen horen natuurlijk heerlijke wijntjes of zeg maar wijnen. Bij dergelijke gerechten horen we de ‘grote kanonnen’ boven te halen. Zoals je van ons gewoon bent, kiezen we ook nu weer voor een meerderheid aan eenvoudig in de handel verkrijgbare wijnen, maar wees gerust,…
Meer wetenDe feestdagen komen er weer aan! Onze workshop "Feestelijke menu" staat helemaal in het teken om jouw gasten tijdens deze dagen culinair te verwennen. We gaan creatief aan de slag en maken een overhéérlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert dat bij iedereen in de smaak zullen vallen. Tijdens de workshop deel ik graag mijn passie voor koken…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenDe feestdagen komen er weer aan! Onze workshop "Feestelijke hapjes" staat helemaal in het teken om jouw gasten tijdens deze dagen culinair te verwennen. We gaan creatief aan de slag en maken verschillende verrassende hapjes met vis, vlees en veggie die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Tijdens de workshop deel ik graag mijn…
Meer wetenDe ‘Uitgebreide basiscursus’ (vroeger de voortgezette) gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart…
Meer weten







