
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Van de ‘coronabreak’ hebben we gebruik gemaakt om de ‘Voortgezette cursus’volledig te vernieuwen en te optimaliseren. We durven gerust stellen dat we er in geslaagd zijn om er een cursus van te maken, die volledig zal voldoen aan de verwachtingen van de deelnemers. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van de lessen…
Meer wetenWe maken héérlijk verfrissende drankjes, het perfecte aperitief om te nuttigen in het eerste lentezonnetje. Vanavond gaan we leren hoe we zelf gefermenteerde drankjes kunnen maken. Deze non-alcoholische bruisende drankjes zijn niet alleen super gezond (hallo goede bacteriën!), ze zijn ook héél lekker, en je kan er eindeloos mee variëren. Naast het brouwen van dranken…
Meer wetenAl gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melgazenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een…
Meer wetenDe Indische keuken met Bushra. Geboren en getogen hier, in het prachtige België maar haar roots (en smaakpapillen) liggen in het Oosten. Dag iedereen, ik ben zo blij om uw nogmaals te kunnen verwelkomen bij Mieke in haar toffe kookatelier. Samen maken we verschillende snacks en party food in combinatie met de kruiden van de Indische keuken…
Meer wetenKoken met 2! Pasform vzw organiseert vormingen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun kookvormingen gaan steeds door bij Zjatte en Taloere. Op 1 en 29 juni van 16u tot 19u organiseert Zjatte en Taloere samen met Pasform een workshop! Je vormt een duo met 1 van de deelnemers van Pasform. Je maakt samen met…
Meer wetenAl gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melgazenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een…
Meer wetenAl gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melgazenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een…
Meer wetenLOCATIE KEERBERGEN Je leert zelf hoe je een perfecte Gin & Tonic moet serveren en waarop je moet letten. Welke tonic past bij je favoriete gin en met welke botanicals werk je deze cocktail af zodat elke gin zijn unieke karakter geeft. De avond wordt doorspekt met weetjes, achtergrondverhalen en anekdotes, maar er is ook ruim…
Meer wetenIn onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer wetenIedereen heeft toch al confituur of chutney gemaakt!?! Niet? Zelfs nog niet gehoord van de term “Chutney”? Of heb je al beperkte ervaring, maar wil je meer inspiratie opdoen? Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om de 3 soorten te maken: Pickles, Groenetomatenchutney (wanneer we aan onrijpe tomaten geraken; anders een andere…
Meer weten