![Laden Evenementen](https://zjatteentaloere.be/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Aziatische/Maleisische keuken. De smaken van deze keuken zijn uniek, pikant en distinct met typische kruiden. Deze tapasworkshop laat zien hoe divers de smaak en texturen van deze keuken kunnen zijn. Er zullen een aantal moderne wendingen worden gegeven aan traditionele recepten en…
Meer wetenDe Indische keuken met Bushra. Geboren en getogen hier, in het prachtige België maar haar roots (en smaakpapillen) liggen in het Oosten. Dag iedereen, ik ben zo blij om uw nogmaals te kunnen verwelkomen bij Mieke in haar toffe kookatelier. Samen maken we verschillende snacks en party food in combinatie met de kruiden van de Indische keuken…
Meer wetenGoed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! We helpen je de handigste en lekkerste kookadviezen bij te brengen! We leren je graag een paar basiskooktechnieken. In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees/vis, groenten. Ideaal voor beginners, alleenstaanden, studenten die…
Meer wetenIk neem jullie graag mee naar één van de meest diverse en smaakvolle keukens van het Midden-Oosten. Libanese gerechten staan bekend om hun verse ingrediënten, rijke smaken en aromatische kruiden. Gaan jullie mee op culinaire ontdekkingsreis? Op het menu: Libanese mezze met hummus, batata harra, ... Kibbeh Tabouleh Witte Libanese Koffie Deze workshop wordt gegeven…
Meer wetenEen lekker soepje smaakt altijd en misstaat ook zeker niet op elk menu. Wij vinden het zelfs een goed idee om altijd soep te serveren omwille van de vitaminen. Van een amuse glaasje tot een voedzame volwaardige maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! In deze workshop wagen we ons aan de basis…
Meer wetenCOCKTAILS/MOCKTAILS MET (ON)KRUIDIGE HAPJES In deze workshop gaan we aan de slag met het infuseren van een gewone basisgin met allerhande kruiden & bloemen. Daarnaast proeven we verschillende soorten zelfgemaakte siropen, waarmee je, al dan niet in combinatie met de geïnfuseerde gins, lekkere en originele cocktails/mocktails kan maken. Natuurlijk willen we niet dat de drank…
Meer weten"Ontbijt als een koning" We weten allemaal hoe belangrijk de eerste maaltijd van de dag is. Na een goede nachtrust staat ons kacheltje immers uit en de juiste brandstof hebben we nu éénmaal nodig om vlot door onze dag te komen. We maken samen een heerlijk ontbijtbuffet en ik geef jullie tijdens het koken heel…
Meer wetenWinterkwaaltjes en hoe ze zélf verhelpen! De maanden november, december, januari en februari gaan vaak gepaard met de typische winterkwaaltjes, zoals verkoudheden, griep en een versnufte neus. Wil je graag leren welke planten je kunnen helpen om er sneller bovenop te komen? In deze workshop bespreken we enkele planten om eenvoudige infusen van te maken,…
Meer wetenPasta fresca: in een herfstjasje : lange verse deegwaren leren maken met lekkere herfstsauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 75 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 8 personen
Meer wetenWe kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Maleisische Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier. In deze workshop, proberen we enkele bieren uit om de…
Meer weten