Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan.

Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Maleisische Peranakan keuken.

Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden.

Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier. In deze workshop, proberen we enkele bieren uit om de smaken umami, zoetheid of zuurheid te accentueren.

Het wordt een reis waarbij traditionele gerechten uit het Oosten worden gecombineerd met bieren uit België.

Deze tapasworkshop laat ook zien hoe divers de smaak en texturen van deze keuken kunnen zijn.

Er zullen een aantal moderne wendingen worden gegeven aan traditionele recepten en je kunt beide proeven om te beslissen welke je lekkerder vindt.

Een greep uit de recepten die je zult aangeleerd krijgen:

    • 3 verschillende hapjes
    • 3 verschillende bieren
    • Thee/koffie

Deelnameprijs €76 per persoon (De workshop gaat pas door vanaf 6 personen)
Inclusief drank, receptenboekje*, gezellig tafelen
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.