Laden Evenementen

Ben je enthousiast om speciale wijnen te proberen die de umami of verschillende kruidige smaken in Maleisische gerechten accentueren?

Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken.

Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier of wijn.

In deze workshop, proberen we enkele wijnen uit om de smaken umami, zoetheid of zuurheid te accentueren.

Het wordt een reis waarbij traditionele gerechten uit het Oosten worden gecombineerd met wijnen uit Europa.

Een greep uit de recepten die je zult aangeleerd krijgen:

    • 1 glas cava
    • 1 soort hapje
    • Nasi ulam Nyonya
    • 1 hoofdgerecht
    • 2 verschillende wijnen
    • 1 dessert met thee/koffie

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

Deelnameprijs € 78 per persoon (de workshop gaat pas door vanaf 6 personen)
Inclusief welkomsdrankje, receptenboekje*, gezellig tafelen

Extra wijn: 5€/glas
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd

Gelieve op voorhand te verwittigen indien er allergieën zijn.

Ook andere voedingswensen, zoals zwangere vrouwen dat graag melden zodat we hier rekening mee kunnen houden indien mogelijk.

Bestel hier je tickets

6 van 10 beschikbaar Maleisisch met wijn 4/10 Gelieve binnen de 5 dagen na inschrijving het bedrag te storten op volgend rekeningnummer: BE16 0017 9796 0674 met vermelding van uw naam en workshop. Uw reservering is pas geldig na betaling! Gelieve ter bevestiging een MAILTJE door te sturen met uw TELEFOONNUMMER naar mieke@kookateljee.be
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar: