Laden Evenementen
 Ossobuco (ook: osso buco) is een Italiaans vleesgerecht.

Ossobuco kent zijn oorsprong in Milaan.

De basis van ossobuco zijn kalfschenkels. De schenkels worden met onder meer uien, wortel en selder gestoofd.

In het traditionele Milanese recept worden geen tomaten verwerkt.

Deze recepten met tomaat zouden formeel niet “alla milanese” genoemd moeten worden.

Het gerecht wordt afgemaakt met gremolata.

Doorgaans wordt ossobuco met risotto geserveerd.

Pasta Carbonara komt van origine uit Lazio, maar staat standaard op de kaart bij veel restaurants in heel Italië.

Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi

Deelnameprijs: 67 euro per persoon

extra wijn 5€/glas

Deze workshop gaat door vanaf 6 personen

Bestel hier je tickets

5 van 12 beschikbaar Italiaanse klassieker Gelieve binnen de week na inschrijving het bedrag te storten op volgend rekeningnummer: BE16 0017 9796 0674 met vermelding van uw naam en workshop. Uw reservering is pas geldig na betaling. Gelieve ter bevestiging een mailtje door te sturen met uw telefoonnummer naar mieke@kookateljee.be
Verzend bevestiging gratis aanmelding naar: