Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan.

Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken.

Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden.

Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier of wijn.

In deze workshop, proberen we enkele wijnen uit om de smaken umami, zoetheid of zuurheid te accentueren.

Het wordt een reis waarbij traditionele gerechten uit het Oosten worden gecombineerd met wijnen uit het Westen.

Een greep uit de recepten die je zult aangeleerd krijgen:

    • 1 soort hapje
    • Nasi ulam Nyonya
    • 1 hoofdgerecht
    • 2 verschillende wijnen
    • 1 dessert met thee/koffie

Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om je koksmuts aan te trekken?
Aarzel dan niet om je plekje te reserveren.

Deelnameprijs: €76 per persoon (De workshop gaat pas door vanaf 6 personen)
Inclusief drank, receptenboekje*, gezellig tafelen
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.