
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Benieuwd hoe je een heerlijk menu op tafel kunt toveren zonder het gebruik van dierlijke voedingsmiddelen? Schrijf jullie dan snel in voor de VEGAN workshop! Op het menu: een hapje, soep, voorgerecht, stoofschotel en dessert. Na de workshop schuiven we aan de grote tafel om de bereiden gerechten te nuttigen en rustig na te praten.…
Meer weten3 culturen. 2 potten. 1 middag vol smaak, traditie en ambacht. Zin om deze zomer iets te maken dat bruist van smaak, goed is voor je buik en er bovendien prachtig uitziet op je barbecuetafel? Schrijf je dan in voor deze ambachtelijke workshop, waarin we samen de wereld van gefermenteerde groenten verkennen – van zachte…
Meer wetenNiks zo gezellig dan heerlijke tapas delen met je vrienden. En pinxto, dat is een brood tapa die hun oorsprong vindt in Noord-Spanje, meestal gepresenteerd met een prikker (pinxtos) Tijdens deze workshop toveren we onze keuken om tot een hippe tapasbar en brengen we de zuiderse zon naar ons kookateljee. We bereiden klassiekers, maar ook wat…
Meer wetenHeb je wel eens door de Maleisische straten gewandeld en geproefd van het overheerlijke Maleisische straatvoedsel? Van de aromatische nasi lemak tot de hartige Bakuteh, Carolyn Lee, onze chef-kok, neemt je mee terug naar de tijd dat je door de straten van Kuala Lumpur liep, naar de charmante hoekjes van Penang, en ervaart de rijke…
Meer wetenBen je enthousiast om speciale wijnen te proberen die de umami of verschillende kruidige smaken in Maleisische gerechten accentueren? Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier of…
Meer wetenWorkshop ‘Pottenkijken bij Rouchan’: recepten uit de Koerdische keuken Rouchan leerde koken van haar oma, een uitstekende kok die veel gevraagd werd voor feestmaaltijden in Noord-Syrië, soms tot 300 personen. Vandaag wil ze haar recepten delen met de wereld. Daarom bundelde ze die in een kookboek met 84 heerlijke gerechten. Heb jij zin om deze…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenZuidoost-Azië is een levendige regio met een smeltkroes van lekker eten. Wie geïnteresseerd is om meegenomen te worden op een reis om de Maleisische, Thaise en Filipijnse favorieten van Carolyn Lee te proberen, kan zich inschrijven voor deze nieuwe workshop. Je leert hoe je comfort food voor Zuidoost-Aziaten kookt, zoals nasi lemak, kip adobo en…
Meer wetenKom privé dineren vanaf 2 mei in ons gezellig pop-up huiskamerrestaurant kookateljee Zjatte&Taloere met jullie bubbel van 6 tot 12 personen. Wij koken voor jullie gastronomisch, volledig op aanvraag ! Ook andere wereldkeukens zoals Indisch, Italiaans, Brazilaans, Marrokaans, Maleisisch, enz… Een kaas/paté en wijnavond behoort ook tot de mogelijkheden. Gezellig samen met jullie bubbel vrienden, familie of collega’s. Voor verdere…
Meer wetenFeestje thuis of op verplaatsing ! Catering nodig ? kok aan huis Wij verzorgen al uw feestjes ! Van Culinaire 5 gangen menu tot Paëlla, Vegan Paëlla, BBQ of Tapas Zjatte&Taloere Stuur een mailtje naar mieke@kookateljee.be 0472/928187
Meer weten