
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Goed koken begint bij de basis. Zonder kennis van simpele snijtechnieken en kookprincipes ben je nergens! We helpen je de handigste en lekkerste kookadviezen bij te brengen! We leren je graag een paar basiskooktechnieken. In deze kookcursus voor beginners leer je de basis snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees/vis, groenten. Ideaal voor beginners, alleenstaanden, studenten die…
Meer wetenDe ‘Uitgebreide basiscursus’ (vroeger de voortgezette) gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart…
Meer wetenDe meeste mensen hebben thuis een tajine, maar weten niet hoe ze er mee moeten koken. Leer de Marokkaanse keuken kennen, de geuren, kleuren en de zuiderse smaken. Alles over de basisprincipes van de Marokkaanse keuken. Hoe werken met een Tajine en welke geschikt zijn voor gebruik of decoratie. Na de workshop schuiven we aan de…
Meer wetenDe ‘Uitgebreide basiscursus’ (vroeger de voortgezette) gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart…
Meer weten"Ontbijt als een koning" We weten allemaal hoe belangrijk de eerste maaltijd van de dag is. Na een goede nachtrust staat ons kacheltje immers uit en de juiste brandstof hebben we nu éénmaal nodig om vlot door onze dag te komen. We maken samen een heerlijk ontbijtbuffet en ik geef jullie tijdens het koken heel…
Meer wetenTijdens onze volledig vernieuwde basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in…
Meer wetenEen lekker soepje smaakt altijd !!! Wij vinden het zelfs een goed idee om altijd een soepje te serveren omwille van de vitaminen. Van een amuse glaasje tot een voedzame volwaardige maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! In deze workshop wagen we ons aan de basis voor soepen én gaan we de verrassende…
Meer wetenDe ‘Uitgebreide basiscursus’ (vroeger de voortgezette) gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart…
Meer wetenHeb je altijd al willen leren hoe je heerlijke & authentieke curry's maakt? We gaan tijdens deze workshop experimenteren met geuren, kleuren & smaken waarbij Kathy jullie heel veel tips meegeeft. We maken 2 currypasta's en 1 currypoeder waarmee we smaakvolle gerechten gaan bereiden.. Van romige milde gerechten tot pittigere smaakexplosies die jouw hart verwarmen!…
Meer wetenDe ‘Uitgebreide basiscursus’ (vroeger de voortgezette) gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart…
Meer weten






