
Aankomende Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
In onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer wetenAl gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melgazenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een…
Meer wetenVan de ‘coronabreak’ hebben we gebruik gemaakt om de ‘Voortgezette cursus’volledig te vernieuwen en te optimaliseren. We durven gerust stellen dat we er in geslaagd zijn om er een cursus van te maken, die volledig zal voldoen aan de verwachtingen van de deelnemers. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van de lessen…
Meer wetenDe populairste van onze thema-avonden blijft deze ‘Barbecue en zomerse feesten’. Elk jaar opnieuw is dit de ideale voorbereiding op heerlijke lentedagen en zwoele zomeravonden. Wat drinken we bij de vele barbecues en andere zomerfeesten die er nu stilaan aankomen. Wij gaan bij wijze van spreken werkelijk ‘foodparen’. Zo kom je te weten welke wijnen…
Meer wetenSamen toveren wij een uitgebreid authentieke Indisch/Pakistaanse feestmaaltijd, een heerlijke kipcurry, pittige vegetarische bijgerechten, aromatische basmatirijst en natuurlijk ook een frisse raïta! Beperkte plaatsen beschikbaar! Tot dan! Deelnameprijs: 63€/persoon (glaasje wijn 5€ extra) De workshop gaat pas door vanaf 8 personen
Meer wetenCarolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden. hapje voorgerecht hoofdgerecht thee/koffie Sta je na het horen van al dit lekkers ook te popelen om…
Meer wetenDe populairste van onze thema-avonden blijft deze ‘Barbecue en zomerse feesten’. Elk jaar opnieuw is dit de ideale voorbereiding op heerlijke lentedagen en zwoele zomeravonden. Wat drinken we bij de vele barbecues en andere zomerfeesten die er nu stilaan aankomen. Wij gaan bij wijze van spreken werkelijk ‘foodparen’. Zo kom je te weten welke wijnen…
Meer wetenKoken met 2! Pasform vzw organiseert vormingen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Hun kookvormingen gaan steeds door bij Zjatte en Taloere. Op 1 en 29 juni van 16u tot 19u organiseert Zjatte en Taloere samen met Pasform een workshop! Je vormt een duo met 1 van de deelnemers van Pasform. Je maakt samen met…
Meer wetenWanneer één van de belangrijkste sportevenementen van het jaar een ronde is door het Walhalla van de wijn, dan zijn wij er natuurlijk graag bij om via een thema-avond, jullie in staat de stellen de tour ‘wijngewijs’ te volgen. Aan de hand van het parcours van de ronde van Frankrijk, proeven en bespreken we de…
Meer wetenIn onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer weten