Afgelopen Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Oosterse 3 gangen menu We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, distinct en fragiel. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden en…
Meer wetenNog ideetjes opdoen voor de feestdagen! Italiaanse feesthapjes die je ook als voorgerecht kan serveren. Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Prijs: 75 euro inclusief glaasje prosecco en water/bruiswater bij het eten. Wijn is extra 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 6 personen
Meer wetenDe ‘Voortgezette cursus’ gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en…
Meer wetenDe ‘Voortgezette cursus’ gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en…
Meer wetenPasta fresca: in een lente thema: lange verse deegwaren leren maken met lekkere sauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 69 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 6 personen
Meer wetenDe ‘Voortgezette cursus’ gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en…
Meer wetenBij deze thema-avond nemen we jullie mee op een ‘roadtrip’ langs de Atlantische oceaan. Een rit die langs heerlijke wijngebieden leidt en waar we soms enkele onverwachte zijsprongetjes op wagen. Dat dit ook culinair een zeer interessante reis is zal blijken uit enkele leuke foodpairings tijdens deze avond. Deelname aan de thema-avond kost 50 euro per…
Meer wetenOosterse 3 gangen menu We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, distinct en fragiel. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden en…
Meer wetenWorkshop ‘Pottenkijken bij Rouchan’: recepten uit de Koerdische keuken Rouchan leerde koken van haar oma, een uitstekende kok die veel gevraagd werd voor feestmaaltijden in Noord-Syrië, soms tot 300 personen. Vandaag wil ze haar recepten delen met de wereld. Daarom bundelde ze die in een kookboek met 84 heerlijke gerechten. Heb jij zin om deze…
Meer wetenDe ‘Voortgezette cursus’ gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden. De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en…
Meer weten