
Afgelopen Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Pasta fresca: in een herfstjasje : lange verse deegwaren leren maken met lekkere herfstsauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 75 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 8 personen
Meer wetenWe kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Maleisische Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. Maleisische gerechten gaan meestal niet samen met alcohol zoals bier. In deze workshop, proberen we enkele bieren uit om de…
Meer wetenWorkshop ‘Pottenkijken bij Rouchan’: recepten uit de Koerdische keuken Rouchan leerde koken van haar oma, een uitstekende kok die veel gevraagd werd voor feestmaaltijden in Noord-Syrië, soms tot 300 personen. Vandaag wil ze haar recepten delen met de wereld. Daarom bundelde ze die in een kookboek met 84 heerlijke gerechten. Heb jij zin om deze…
Meer wetenWarme smaken voor koude dagen Kookworkshop "Indische Comfort Food" met Spice it up with Bushra De winter komt eraan, en dat betekent tijd voor hartverwarmende gerechten! In deze kookworkshop leer je authentieke Indiase en Pakistaanse comfort food bereiden. Van romige curry's tot kruidige snacks, we nemen je mee op een culinaire reis vol rijke smaken…
Meer wetenSamen met Kathy gaan we weer op reis. Deze keer trekken we naar Brazilië, het land waar de zon altijd schijnt, het land van de samba en de cachaça. Op ons kleurrijk en goedgevuld buffet gaan we voor Braziliaanse klassiekers zoals Feijoada, de niet te versmaden Pão de Queijo, gevulde pastéis, Moqueca de Camarao en nog…
Meer wetenEen lekker soepje smaakt altijd en misstaat ook zeker niet op elk menu. Wij vinden het zelfs een goed idee om altijd soep te serveren omwille van de vitaminen. Van een amuse glaasje tot een voedzame volwaardige maaltijd … Met soep kan je alle kanten uit! In deze workshop wagen we ons aan de basis…
Meer wetenPasta fresca: in een herfstjasje : lange verse deegwaren leren maken met lekkere herfstsauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 75 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 8 personen
Meer wetenOnze zomerse vegetarische workshop was een groot succes! De workshop krijgt hierdoor "een winters jasje" met nieuwe recepten. Een vegetarische shepherd's pie, een stoofpotje met peulvruchten en nog veel meer lekkers staan deze keer op ons buffet. Kathy deelt graag al haar tips om een heerlijk vegetarische maaltijd op tafel te toveren... zelfs voor de…
Meer wetenDe meeste mensen hebben thuis een tajine, maar weten niet hoe ze er mee moeten koken. Leer de Marokkaanse keuken kennen, de geuren, kleuren en de zuiderse smaken. Alles over de basisprincipes van de Marokkaanse keuken. Hoe werken met een Tajine en welke geschikt zijn voor gebruik of decoratie. Na de workshop schuiven we aan de…
Meer wetenOosterse 3 gangen menu We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, distinct en fragiel. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden en…
Meer weten