Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Van de ‘coronabreak’ hebben we gebruik gemaakt om de ‘Voortgezette cursus’volledig te vernieuwen en te optimaliseren.

We durven gerust stellen dat we er in geslaagd zijn om er een cursus van te maken, die volledig zal voldoen aan de verwachtingen van de deelnemers.
De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van de lessen in staat is om in een restaurant de juiste wijn uit de wijnkaart te kunnen kiezen en om uit het onmetelijke aanbod aan wijnen dat winkels, warenhuizen en websites aanbieden, de juiste wijn voor het juiste moment te selecteren.

De cursus loopt nu over 5 avonden waarbij we nog dieper ingaan op belangrijke thema’s zoals de druiven, de afkomst en de opvoeding, maar ook vooral oog hebben voor het culinaire aspect.  Daarom voorzien we ook elke avond een passende snack in het kader van de foodpairing en gaan we de 4e en zeker de 5e avond  vrijwel volledig spenderen aan wijn en gastronomie.

Uiteraard blijven we vooral de praktische kant van de wijnwereld belichten en proberen we het lichtvoetig te houden en de deelnemers vooral gezellige avonden te bezorgen.

Deelname kost 250 euro voor de 5 avonden waarbij we meer dan 60 wijnen zullen proeven en de nodige versnaperingen voorzien worden.

Inschrijven kan door het bedrag te storten op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802 en uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.