Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De ‘Voortgezette cursus’ of beter de uitgebreide basiscursus gaat over 5 avonden waarbij we enerzijds de 3 belangrijke aspecten, druiven, afkomst en opvoeding verder uitdiepen en waarbij we een zeer groot deel aan ‘foodpairing’ besteden.

De doelstelling blijft immers dat men aan het einde van deze cursus in staat is om de juiste wijn uit een wijnkaart te kiezen en om uit het onmetelijke aanbod dat winkels, warenhuizen en websites aanbieden, de juiste wijn voor het juiste moment te selecteren.


Elke avond proeven we een 12-tal wijnen en voorzien we een passende snack. De 4de en 5de avond staan hoofdzakelijk in het teken van ‘foodpairing’ en daar worden de snacks zelfs sterk uitgebreid.

Uiteraard blijven we vooral de praktische kant van de wijnwereld belichten en proberen we het lichtvoetig te houden en de deelnemers vooral gezellige avonden te bezorgen.

Deelname aan de voortgezette cursus kost 250 euro per persoon.

Weet dat sommige cursussen heel snel volzet zijn en dat we een inschrijving bevestigd beschouwen wanneer het deelnamebedrag gestort is op de rekening van Pop Wines & Spirits BE32 9731 4743 6802.

En uiteraard een mailtje te sturen naar info@popwinesandspirits.be.