
Afgelopen Evenementen
Evenementen Lijst navigatie
Pasta fresca: in een herfstjasje : lange verse deegwaren leren maken met lekkere herfstsauzen Deze workshop wordt gegeven door Isabella Cozzi van la Cucina di Isabella. Deelnameprijs: 75 euro/persoon inclusief glaasje prosecco. extra wijn 5€/glas Deze workshop gaat door vanaf 8 personen
Meer wetenOnze zomerse vegetarische workshop was een groot succes! De workshop krijgt hierdoor "een winters jasje" met nieuwe recepten. Een vegetarische shepherd's pie, een stoofpotje met peulvruchten en nog veel meer lekkers staan deze keer op ons buffet. Kathy deelt graag al haar tips om een heerlijk vegetarische maaltijd op tafel te toveren... zelfs voor de…
Meer wetenDe meeste mensen hebben thuis een tajine, maar weten niet hoe ze er mee moeten koken. Leer de Marokkaanse keuken kennen, de geuren, kleuren en de zuiderse smaken. Alles over de basisprincipes van de Marokkaanse keuken. Hoe werken met een Tajine en welke geschikt zijn voor gebruik of decoratie. Na de workshop schuiven we aan de…
Meer wetenOosterse 3 gangen menu We kondigen met trots een nieuwe zeldzame workshop aan. Carolyn Lee Lian Yin neemt ons mee op een culinaire reis doorheen de Peranakan keuken. Een unieke keuken uit Maleisië, met Chinese, Maleis en Portugees invloeden. De smaken van deze keuken zijn uniek, distinct en fragiel. Elk gerecht bevat ontzettend veel kruiden en…
Meer wetenHightea party €20 With Mangohagareats and Bushra 11 januari van 13u - 16u Step into our Indian Pakistani inspired hightea party Authentic chai latte, samosa, pakora and other savoury deliciousness and desserts Wear your best outfit and bring your beautiful self Let's eat, chat and have a blast together ! Schrijf je in…
Meer wetenIndian Pakistani cooking workshop with Mangoharareats and Bushra 65€ Join Bushra and Hagar for a delicious Indian Pakistani culinary experience ! Let's cook up some mouthwatering recipes such as curries and aromatic basmati ! Of course, enjoy a feast at the end ! Looking forward to see you ! Schrijf je in via deze link…
Meer wetenNa al de culinaire feestdagen is het tijd om ons terug te verwennen met veel groentjes en gezonde recepten. Een periode om ook van te genieten en waarvoor we liever geen uren in de keuken hoeven te staan. Ik leer jullie graag de kneepjes van het vak om een heerlijke maaltijdsalade en bijhorende dressing op…
Meer wetenIn onze basiscursus helpen wij de beginnende wijnliefhebber op weg en loodsen je op een eenvoudige manier rond in de wondere wereld van de wijn. We brengen de noodzakelijke theoretische basiskennis bij en proeven 12 wijnen, die zowel qua samenstelling als afkomst een mooi en geschakeerd overzicht geven van wat de wijnwereld in petto heeft.…
Meer wetenDe ‘nieuwe wereld’ noemt men dat, maar zo nieuw is die wereld ook niet hoor. Op deze thema-avond gaan wij eens kijken en vooral proeven wat het zuidelijk halfrond te bieden heeft qua wijn. Wij kennen deze wijnen vooral van de grote merken die hier onze warenhuizen overspoelen. Zijn deze de moeite waard? En, komt…
Meer wetenIk neem jullie graag mee naar één van de meest diverse en smaakvolle keukens van het Midden-Oosten. Libanese gerechten staan bekend om hun verse ingrediënten, rijke smaken en aromatische kruiden. Gaan jullie mee op culinaire ontdekkingsreis? Op het menu: Libanese mezze met hummus, batata harra, ... Kibbeh Tabouleh Witte Libanese Koffie Deze workshop wordt gegeven…
Meer weten